Ovaj oglas je privremeno deaktiviran. U ovom trenutku nije moguće kontaktirati vlasnika ovog smještaja.
ID: 2715

Apartmani ALEK

Ovaj prostrani stan površine 50 četvornih metara nalazi se u blizini centra Novigrada, samo 500 metara od centra grada i svih plaža. Apartman ALEK nalazi se pored obiteljske kuće s vlastitim parkiralištem. Sastoji se od zajedničkog prostora s kuhinjom, klima-uređajem, satelitskom TV, bespl...

Detaljan opis

Apartman ALEK

50 m2 - Prizemlje - Broj soba: 2, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 4,


Opis
Ovaj prostrani stan površine 50 četvornih metara nalazi se u blizini centra Novigrada, samo 500 metara od centra grada i svih plaža. Apartman ALEK nalazi se pored obiteljske kuće s vlastitim parkiralištem. Sastoji se od zajedničkog prostora s kuhinjom, klima-uređajem, satelitskom TV, besplatnim WiFi, kupaonicom s tušem, dvije odvojene spavaće sobe s bračnim krevetima (160x200cm). Tu je i velika terasa s roštiljem na otvorenom gdje se možete opustiti i uživati u vašem odmoru. Glavna prednost je što sve Novigradske znamenitosti i važni sadržaji nalaze samo nekoliko minuta od smještaja (supermarket, banka, ljekarna, autobusna stanica, caffe bar, mjenjačnica - 100 metara). Auto će biti potreban samo ako odlučite izaći iz grada. Osigurali smo i dodatni prostor za vaše bicikle ili možete iznajmiti naše.

Sadržaj i oprema
Terasa Kuhinja Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Klimatizirano
 • Internet dostupan
 • Grijanje
 • Sušilo za kosu
 • Korištenje roštilja
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Internet dostupan
 • Klimatizirano
 • Grijanje
 • Sušilo za kosu
 • Korištenje roštilja

Kalendar zauzetosti

4+0 Apartman ALEK
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

4+0 Apartman ALEK

Cijena smještaja na noć
Datum Za 4 osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.04.2020 - 30.06.2020 80.00 € 4 noći Bilo kojim danom
01.07.2020 - 31.08.2020 100.00 € 7 noći Bilo kojim danom
01.09.2020 - 30.09.2020 80.00 € 4 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjestoInspiracija za vaš odmor
Zašto Novigrad?
Novigrad je turistički gradić bogate i duge povijesti kojem je cilj postati grad-muzej. Tu se nude raznovrsni smještajni kapaciteti i sportske aktivnosti, šetnja uz more pored srednjovjekovnih zidina ili u očuvanoj staroj gradskoj jezgri. Muzejsko galerijska scena, koja obuhvaća muzej Lapidarium, Gallerion i galeriju Rigo, nadmašuje veličinu grada.
Stara gradska jezgra nekoć je u potpunosti bila opasana zidinama koje su podignute za mletačke vladavine u 13. stoljeću na kasnoantičkim ostacima. Prepoznatljive su po zupčastom kruništu i ojačane su okruglim renesansnim kulama. Na samoj morskoj obali uz zidine nalazi se jedna od najljepših lođa u Istri. Izgrađena je u 16. stoljeću, te je jedina koja je tik uz more. Palača Rigo izgrađena je 1760. godine i pripadala je istoimenoj uglednoj obitelji koja je obnašala važnu dužnost u Novigradu. Ona je primjer srednjoeuropskog baroka. Galerija Rigo smještena je u istoimenoj palači, te je jedna od najpoznatijih izložbenih prostora u Istri. Svake godine organizira sedam izložbi na kojima izlažu poznati umjetnici iz Hrvatske i inozemstva. Tu je i velika župna crkva Sv. Maksimilijana i Sv. Pelagija izgrađena je u 6. stoljeću kao katedrala te je bila središte Novigradske biskupije.
Iza glavnog oltara nalazi se ranoromanička kripta, jedina u Istri i jedna od rijetkih u Hrvatskoj. Mnogi ovdje pronađeni ostaci ranosrednjovjekovnoga namještaja čuvaju se u muzeju Lapidarium. Taj muzej posjeduje vrlo vrijednu zbirku spomenika iz antike i srednjeg vijeka. Iz nje se izdvaja ciborij biskupa Mauricija s kraja 8. stoljeća, koji se nalazio u krstionici koja je do druge polovice 19. stoljeća stajala pored novigradske katedrale (sada župne crkve), a natpis na njemu spominje biskupa Mauricija u pismu pape Hadrijana Karlu Velikom, po čemu mu je i određena starost. Tu je i muzej austrougarske mornarice koji se nalazi u staroj gradskoj jezgri i sadrži izloške koji pričaju o vremenu kada je Jadranom plovila austrougarska mornarica u kojoj je služilo i mnogo Hrvata. Izložene su makete brodova i jedrenjaka, zemljovidi, zastave, mornaričke odore, brodski dnevnici, knjige, mornaričke sablje i puške.

Odredišta u blizini: