Diving Poreč

Aktivnosti
Poreč 1-15 osoba ID: IS-TR-16


Cijene na Upit

Diving Poreč

GDJE RONIMO
Ronjenja organiziramo na plićinama ("šekama") koje su od Centra udaljene 10-30 min. vožnje našim ronilačkim brodom. Uz dnevne ronilačke izlete organiziramo i noćne, te ronjenja na olupini Coriollanus i u špilji na otočiću Banjole kraj Rovinja.

UVIJEK DOVOLJNO ZRAKA:
BLUE LAGOON DIVING opremljen je s dva kompresora Bauer K 14, svaki kapaciteta 200 litara zraka u minuti. Ima i zračne spremnike (banku zraka) kapaciteta 600 litara pod pritiskom od 200 bara.

OPREMA ZA IZNAJMLJIVANJE:
Posjedujemo 15 kompletnih standardnih oprema(odrasli i djeca) za autonomno ronjenje i 20 boca.

PROSTORIJE: 

Gosti koji žele više dana roniti mogu svoju opremu pohraniti u našim prostorijama.Imamo i prostorije za odlaganje opreme posebnih grupa. Na raspolaganju su tuševi s hladnom i toplom vodom, te velika kada u kojoj se slatkom vodom može isprati oprema nakon ronjenja.

BROD:
Ronilačke izlete organiziranom vlastitim brodom "Mala Laguna". To je drveni brod dužine 10,5 metara koji odjednom može povesti 12 ronilaca s opremom. Opremljen je pomorskom UHF radio-stanicom, satelitskom navigacijom, dubinomjerom, kompletom prve pomoći (O2) DAN Europe. Brod ima sidro s 50 metara lanca, konopac s utegom za dekompresiju i ljestve za ulazak iz mora.

SMJEŠTAJ

Duž porečke rivijere velike su i raznovrsne mogućnosti smještaja - od hotela s tri zvijezdice do apartmanskih naselja, kampova ili kućne radinosti. U neporednoj blizini Ronilačkog centra je Hotel Galijot, te naselja apartmana i vila Galijot i Bellevue. Privatni smještaj moguć je u Poreču i Vrsaru.

RONJENJE S OBALE:
U blizini ronilačkog centra može se na ronjenje i s obale. Najveća dubina je 12 metara, a sam teren nije posebno zanimljiv za razgledavanje (kao što su plićine), ali može poslužiti za različite vježbe, provjeravanje opreme, prva ronjenja u otvorenom moru i sl.

POSEBNA RONJENJA:
Posebni ronilački izleti, kao što su posjet olupini Coriolanusa ili špilji na otočiću Banjole, te noćno ronjenje, najavljuju se dan ranije i njihova realizacija ovisi od broja zainteresiranih ronilaca.