Go-kart, Kart-cross driving, Quad, Segway, Paintball, Adventure Park

Aktivnosti
Poreč ID: IS-TR-18


Cijene na Upit

Go-kart, Kart-cross driving, Quad, Segway, Paintball, Adventure Park

Za sve adrenalinske ovisnike koji vole motosport, MOTODROM Poreč nudi uzbudljivu i sigurnu zabavu. Naša karting staza jedna je od najboljih u Hrvatskoj. Svi željni dobre zabave i zanimljive vožnje mogu isprobati svoje vozačke vještine na stazi dugačkoj 600m i širokoj 7m. Opcije koje nudimo jesu: Kart sa 9 ili 13 ks, dvosjed, posebni kart za 3 osobe i Bambini Kart za djecu od 5-12 godina na posebno odvojenoj Bambini stazi.

Oni koji su u potrazi za dodatnom razonodom imaju na raspolaganju i off-road, KART CROSS, SEGWAY i QUAD motorkotače. Također, u našem programu imamo vođenu quad turu kroz šumu sve do mora. Grupe koje se vole natjecati i žele izmjeriti svoju snagu jedan na jedan, mogu uživati u PAINTBALL borbi u ugodnom prirodnom okruženju.

Lokacija i veličina MOTODROMA omogućuju također organizaciju grupa i teambuilding evenata gdje sudionici mogu smanjiti svakodnevni stres i u potpunosti uživati u svim sadržajima koje im nudimo.
Rezultate vožnje možemo pratiti kompjuterskom tehnologijom, tako da sudionici mogu doživjeti pravi osjećaj utrke, baš kao i njihovi „kolege“ vozači Formule 1!

U predivnom ambijentu našeg istarskog vrta, možete uživati uz ukusan roštilj. Nudimo također mogućnost organizacije večernje zabave u našem sportskom baru, degustaciju vina i maslinovog ulja a ukoliko želite isprobati nešto posebno i drugačije možemo vam organizirati i nezaboravni lov na tartufe. 

Obratite nam se s povjerenjem i dopustite da vaše slobodno vrijeme organiziramo na najljepši mogući način.

Vaš MOTODROM team