Sunset dolphin excursion

Izleti
Pula / Medulin 0-50 osoba 3 Sati ID: IS-TR-1762


Cijene od: 13.00 € / osoba

Sunset dolphin excursion

Nudimo večernju vožnju koja kreće iz luke Medulina.  Na samom početku našeg putovanja bit ćete počašćeni pićem dobrodošlice. Vožnja počinje prekrasnim panoramskim pogledom na nekoliko Medulinskih otoka.  Izlet je popraćen živom muzikom na brodu koja stvara ugodnu i opuštajuću atmosferu, a putnici  koji su raspoloženi za ples pozvani su zaplesati. Dok lagano plovimo tražimo i dupine. U popodnevnim satima često se nalaze na jugu Istre, međutim ne možemo sa sigurnošću tvrditi da ćemo ih vidjeti. Za vrijeme izleta imat ćete divan pogled na austro-ugarski svjetionik Porer. Također ćete imati priliku diviti se ugodnom zalasku sunca. Večera se poslužuje na brodu; riba, meso ili vegetarijansko s kupus salatom i kruhom. Pića su za vrijeme jela uključena u cijenu. Oko 21 :30 sati kreće se  prema Medulinskoj luci.

U slučaju lošeg vremena, izlet će biti prilagođen ili ćemo promijeniti termin izleta za neki drugi dan. Vaša sigurnost je na prvom mjestu. Hvala na razumijevanju!

Polazak: 18:00 – 21:00 

Dob/ Cijena:

0 - 4 = Gratis

5 - 11 = 100kn

12 - 16 = 160kn

17 - ∞ = 200kn

Uključeno: Piće dobrodošlice,  večera (riba, meso ili vegetarijansko s kupus salatom i kruhom) i pića (sokovi, vino, voda)